Ontmoet de unieke persoon achter dit speciale coachprofiel en
ontdek een eerste verbinding tussen ons.

Onze eerste verbinding start met weetjes over mij,
privé en professioneel.

Mijn naam is Lesley, trotse mama van een studerende dochter van 22. Samen met mijn partner en een studerende plusdochter van 23 lentes vormen we een nieuw samengesteld gezin. Wij wonen in het Pajottenland nabij het Hertigembos en nabij de maïs- en tarwevelden. De natuur biedt me kracht en nodigt me uit tot bezinning en onthaasting. Ik wandel en ik loop. Mijn balans tussen inspanning en ontspanning zorgt voor een goede energiestroom.

Ik ben een coach met een rijkelijk pakket aan levenservaring, bagage en veerkracht. Daardoor denk ik sterk toekomstgericht met jou mee, op een empathische manier, zonder oordeel en vol vertrouwen.

Op privévlak heb ik een hobbelig pad afgelegd: getrouwd, gescheiden, verliefd, gekwetst en herstart. In 2003 kwam ik door een motorongeval op intensieve met daarna een lange revalidatie. 

Op professioneel vlak ben ik een durver, een switcher. Mijn loopbaan startte in de ondernemingswereld met meer dan 15 jaar engagement. Als teamleader en people manager ontwikkelden mijn motivational skills zich. Ik ondersteunde management en directie. Ik ervaarde hoe het is een callteam te begeleiden en te coachen en wat daarbij belangrijk is. Mijn luisterend oor zette ik in voor het verhogen van de klantentevredenheid. Trainingen als assertiviteit en time management komen mij nog steeds goed van pas.
In 2002 behaalde ik mijn getuigschrift pedagogische bekwaamheid (GPB). Zo kon ik les geven in het secundair onderwijs. In 2010 behaalde ik mijn bachelor leerkracht lager onderwijs. Ik zorg voor het welzijn en het leren van de kinderen. Daarbij combineer ik hoofd, hart en handen optimaal zodat jongeren met hun eigen unieke behoeften, mogelijkheden en talenten tot groei komen in een vertrouwensvolle omgeving. Een kind leert en groeit krachtiger vanuit een growth mind. Ik experimenteer met wat ik in extra opleidingen leerde en ik put voldoening uit de mooie resultaten die worden bereikt. 

In 2018 word ik officieel 'ondernemer' en start ik als zelfstandig coach een eigen coachpraktijk. 

De coachpraktijk en het unieke combiprofiel Coacher-Teacher is ontstaan vanuit mijn zorgzame kern die hunkert naar individuele ondersteuning van jongeren en volwassenen in die domeinen waarin ze zich niet goed voelen. Ik leer mijn cliënten graag denken in termen van mogelijkheden vanuit een waardig zelfbeeld.​

Zet de volgende stap in de verbinding en contacteer mij.

Lesley De Schepper

Ik ben er voor jou, door jou en met jou. 

Hertigembos

online en in de praktijkruimte:

Tarwehof 4
1742 Ternat

0497 35 19 19

Lesley@coacher-teacher.be

Lesley De Schepper
live gezin kind studie loopbaan

coacher teacher    Op welk vlak kan ik voor jou
             van betekenis zijn?

Copyright © 2022 Lesley De Schepper. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring.