Ontmoet mij als coach en motivator.
Voel een eerste verbinding tussen ons.

Onze eerste verbinding start met weetjes over mij, privé en professioneel.

Samen met mijn partner, mijn studerende dochter van 23 en plusdochter van 24 vormen we een nieuw samengesteld gezin. Wij wonen in het Pajottenland nabij het Hertigembos en de vele velden. De natuur nodigt me uit tot onthaasting en biedt me kracht. Ik wandel en ik loop en dat zorgt voor een goede energiestroom.

Ik ben 50+ :) en heel zorgzaam vanuit mijn kern.
In mijn schommelstoel wil ik mijn leven overschouwen en denken: "Hoe fijn dat ik dat heb kunnen bijdragen om het leven van die personen mooier in te kleuren."

Ik ben een coach met een rijkelijk pakket aan (levens)ervaring, bagage en veerkracht. Ik denk toekomstgericht met jou mee, op een empathische manier, zonder oordeel, geduldig en vol vertrouwen.

Coacher-Teacher is ontstaan vanuit een uniek combiprofiel. Op professioneel vlak ben ik een durver, een doener, een switcher. Ik startte mijn loopbaan in de ondernemingswereld. 
Ik behaalde ik mijn getuigschrift pedagogische bekwaamheid - waarmee ik les kan geven in het secundair onderwijs - en mijn bachelor leerkracht lager onderwijs. Ik volgde extra coach- en psychologiegerelateerde opleidingen en gebruik het geleerde in de klas en in verschillende coachdomeinen in de praktijk. Het is fantastisch om eenieder met  eigen unieke behoeften, mogelijkheden en talenten te begeleiden in de ontwikkeling. Ik haal kracht en voldoening uit de mooie resultaten die worden bereikt.

Sinds 2018 ben ik zelfstandig ondernemer met een eigen coachpraktijk. Tijdens coachsessies bied ik individuele ondersteuning aan jongeren en aan volwassenen. Ik doe dat door mijn cliënten, vanuit een bijgestuurd (zelf)beeld, te leren denken in termen van mogelijkheden en door hen te ondersteunen op hun weg naar verandering.​ Omdat beterschap voor iedereen haalbare kaart is. 

Nu wil ik jou graag leren kennen. Contacteer mij voor een kennismaking.

Lesley De Schepper

Ik ben er voor jou, door jou en met jou. 

Hertigembos

online en in de praktijkruimte:

Tarwehof 4
1742 Ternat

0497 35 19 19

Lesley@coacher-teacher.be

Lesley De Schepper
live gezin kind studie loopbaan

coacher teacher    Op welk vlak kan ik voor jou
             van betekenis zijn?

Copyright © 2024 Lesley De Schepper. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring.