Ontmoet mij als coach en motivator. 
Voel een eerste verbinding tussen ons.

Onze eerste verbinding start met weetjes over mij, privé en professioneel.

Samen met mijn partner, mijn studerende dochter van 22 en plusdochter van 23 vormen we een nieuw samengesteld gezin. Wij wonen in het Pajottenland nabij het Hertigembos en de vele velden. De natuur nodigt me uit tot onthaasting en biedt me kracht. Ik wandel en ik loop en dat zorgt voor een goede energiestroom.

Ik ben 50+ :) en dat maakt van mij een coach met een rijkelijk pakket aan levenservaring, bagage en veerkracht. Ik denk toekomstgericht met jou mee, op een empathische manier, zonder oordeel, geduldig en vol vertrouwen.

Coacher-Teacher is ontstaan vanuit een uniek combiprofiel. Op professioneel vlak ben ik een durver, een switcher. Mijn loopbaan startte (ruim 15 jaar) in de ondernemingswereld
In 2002 behaalde ik mijn getuigschrift pedagogische bekwaamheid. Zo kon ik les geven in het secundair onderwijs. In 2010 behaalde ik mijn bachelor leerkracht lager onderwijs. Als leerkracht zorg ik voor het welzijn en het leren van de kinderen.  Het is fantastisch om jongeren met hun eigen unieke behoeften, mogelijkheden en talenten te begeleiden in hun ontwikkeling. Ik pas toe wat ik in extra coach- en psychologiegerelateerde opleidingen leerde en ik put voldoening uit de mooie resultaten die worden bereikt.

Sinds 2018 ben ik zelfstandig ondernemer met een eigen coachpraktijk en bied ik tijdens coachsessies individuele ondersteuning aan jongeren en volwassenen die zich niet goed voelen op vlak van de schoolse omgeving of op sociaal-emotioneel vlak. Ik doe dat door mijn cliënten, vanuit een bijgestuurd zelfbeeld, te leren denken in termen van mogelijkheden en door hen te ondersteunen op hun weg naar verandering.​ Omdat beterschap voor jou ook haalbaar is. 

Nu wil ik jou graag leren kennen. Contacteer mij voor een kennismaking.

Lesley De Schepper

Ik ben er voor jou, door jou en met jou. 

Hertigembos

online en in de praktijkruimte:

Tarwehof 4
1742 Ternat

0497 35 19 19

Lesley@coacher-teacher.be

Lesley De Schepper
live gezin kind studie loopbaan

coacher teacher    Op welk vlak kan ik voor jou
             van betekenis zijn?

Copyright © 2023 Lesley De Schepper. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring.