Jij wilt van die zorgen en problemen af en wilt ontdekken hoe het beter kan.

Waarbij help ik jou, als life coach?

Jij wilt van bepaalde problemen af en mist daarvoor zelfvertrouwen, een positief zelfbeeld, energie. Je hebt ook geen zicht op hoe je eraan begint want tot nu lukte het niet.
Je hebt hulp nodig van een neutraal, extern en professioneel iemand om oplossingsgericht en succesvol een verandering te realiseren.

 Ik blend mijn coach- en teachaanpak om samen te ontdekken wat jij kan en wil bereiken. We pakken de oorzaak aan van je pijn en nog meer kijken we naar de mogelijkheden om die pijn te verlichten of weg te krijgen. We zoeken uit welke groei jij kan doormaken vanuit je bestaande kwaliteiten en welke vaardigheden ik jou kan aanleren. Jij komt zelf tot bepaalde waardevolle inzichten als startpunt richting gewenste resultaat. Door de begeleiding word jij gemotiveerd om met frisse moed te geloven in veranderingen die jij kan inzetten.

Hoe formuleer jij je probleem en naar welk beterschap kijk jij uit? Ik luister.
Als life coach engageer ik me om jou te begeleiden naar een fijnere situatie, een aangenamer gevoel en we kiezen daarvoor de manier die het meest bij je aansluit. 

Coach Lesley Ternat
​Voor meer tevredenheid en jouw geluk kies jij voor een tijdelijke ondersteuning.
Copyright © 2022 Lesley De Schepper. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring.